Wednesday, 20 February 2013

Drawings


Hi , aslkum dan salam sejahtera.. selamat datang ke galeri online sy  .
Lukisan2 ni just untuk tunjuk contoh bagaimana sesetengah lukisan dihasilkan melalui proses step-by-step ( walaupun tak detail sgt :)  )

Sesetengah lukisan ni dilukis kerana mendapat byk vote dekat fb page sy.. 
sekiranya nak letak cadangan untuk lukis apa jangan segan2 visit sy nye fb page yea..  :)



*Click dekat image utk step-by-step drawing :)


Lisa Surihani

Predator

Tun Dr Mahathir

Jared Leto

Nora Danish


Cloud 

Zizan Razak dan Aaron Aziz


Najwa Latiff



















19 comments:

  1. lukisan dari imaginasi kamu sendiri ada tak?

    bukan orang nyata.. tapi cuma bayangan kamu saja?


    kalau ada cuba lah upkan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lukisan imaginasi?

      lukisan cam kartun ada la kut.. huhu

      Delete
  2. Lukisan yang menarik....cuba buat lukisan pemain bola sepak spt cristiano ronaldo baru cara...blog nie masih baru kan....
    Kena buat kelainan baru terbaik...insaallah usaha tangga kejayaan...k

    pls: Pape jgn lupa selalu visit me k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. c.ranaldo? bgus gak cadangan tu..

      thx :)

      Delete
  3. cantiknya....memang berbakat....kekalkan dan buat lagi banyak lakaran heheh.....

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum.. sgt berbakat la kamu.. ada amek tempahan takk?? kalo ada pls inform me k.. btw, singgah bls kunjungan dan follow sini.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waslm.. yup ada .. click kat atas 'order portrait' untuk tempahan..

      Delete
  5. wow...ohsem... sy jelous sbb sy mmg tak reti langsung melukis .... org lidi boleh la...hehe

    ReplyDelete
  6. canteklah....
    btw, Lisa Surihani skrg tembam e?
    o y, thanks for visit my blog.
    ^^

    ReplyDelete
  7. really nice dude!!memang berbakat..kalau aku yang lukis memang orang tak rupa orang dah,haha..

    ReplyDelete
  8. aku paling suka Cloud!!! memang terbaek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx :) .. tp drawing cloud tkde step... sbb tu old drawing.. jadi tak sempat fikir nak buat step... huhu

      Delete
  9. cantiknya subhanallah. waheeda :D

    ReplyDelete
  10. Weee, semua menjadi! Gunakan bakat anda sebaiknya :)

    ReplyDelete
  11. Memulakan perniagaan online biz dan stokis bersama Dr. Azimuth .... please call 03-61868079 atau 0163878715
    layari www.epreneurs.biz / www.drazimuth.com

    ReplyDelete